EPC - Open bebouwing

Home / EPC - Open bebouwing

179,00 EUR Incl. btw

Wenst u uw vrijstaande woning te verhuren of te verkopen? Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige.

Artikelnummer: Open
Delen: Verlanglijst: Vergelijk:

Product Details

Wat is een energieprestatiecertificaat of EPC?

Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een studio kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van de studio benadrukken.

Het EPC beschikt over een kengetal dat een indicatie geeft van het berekend energieverbruik. Dit energieverbruik wordt uitgedrukt in kWh per m² bruikbare vloeroppervlakte. Het kengetal houdt rekening met de isolatie en de luchtdichtheid van de woning. De installaties voor verwarming en voor de productie van warm tapwater worden ook beoordeeld. De berekening houdt echter geen rekening met het verbruiksgedrag van vorige bewoners van de woning.

Daarnaast bevat het energieprestatiecertificaat ook een aantal energiebesparende maatregelen om de studio nog energiezuiniger te maken. Deze investeringen zijn niet verplicht uit te voeren, maar geven potentiële kopers of huurder de kans om het nut van een energiebesparende investering nader te bestuderen.

Het afgeleverde EPC is 10 jaar geldig.

Heb je een EPC nodig voor verkoop? Dan is er ook een keuring van de elektriciteit nodig. Combineer beide keuringen en bespaar! Bestel nu een elektrische keuring + epc voor jouw vrijstaande woning.

Waarom uw EPC bij Goedkope-keuring.be bestellen?

  • Alle kosten inbegrepen (btw, transport,...)
  • Indien er verschillende woonunits zijn in het gebouw (studio's, appartementen,...), dient u één EPC per woonunit aan te vragen.
  • Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Kies dan voor de voordelige combinatiekeuring.
  • Goedkoopste EPC voor uw vrijstaande woning

Gerelateerde producten

EPC + elektrische keuring - Open bebouwing
BESPAAR NU
home

Echt de goedkoopste

én betaal pas bij keuring

Altijd veilig gekeurd

snel en zonder zorgen

Overal in Vlaanderen

altijd iemand in uw buurt

Eenvoudig bestellen

ENKEL via onze webshop