Terug

COMBINEER EPC + ELEKTRISCHE KEURING | ALTIJD GOEDKOPER

  • Echt de goedkoopste
  • Altijd veilig gekeurd
  • Overal in Vlaanderen

EPC + elektrische keuring

Woning verkopen of verhuren? Dan heb je een elektrische keuring én een EPC nodig. Bij Goedkope-keuring.be kan je terecht voor de goedkoopste combinatiekeuring.

Filters

EPC + elektrische keuring

Woning verkopen of verhuren? Dan heb je zowel een elektrische keuring als een EPC nodig. Bij Goedkope-keuring.be kan je terecht voor de allergoedkoopste combinatiekeuringen. Tijdens deze combinatiekeuring maken we zowel een energieprestatiecertificaat als een elektrische keuring op. En dit voor een zéér voordelig tarief. Bij ons heb je bij je combinatiekeuring bovendien geen meerprijs voor woningen met of zonder plan.

Wat is een EPC?

Een energieprestatiecertificaat of EPC zorgt ervoor dat de energiezuinigheid van een woongebouw kan ingeschat worden. Op deze manier kan de score van het EPC meegenomen worden in het beslissingsproces. De huidige eigenaar van het pand kan op deze manier ook de energiebesparende kenmerken van het woongebouw benadrukken. Meer informatie vind je in onze categorie energieprestatiecertificaat 

Elk EPC is 10 jaar geldig.

Kostprijs EPC + elektriciteitskeuring?

Kies je voor een combinatiekeuring (EPC + elektrische keuring) dan doe je altijd voordeel ten opzichte van de twee keuringen apart. De kostprijs hangt af van het type woning.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box