Contact & FAQ

Algemene Gegevens

Goedkope Keuring - ACA vzw
Meensesteenweg 338
8800 Roeselare

info@goedkope-keuring.be 
BE 0811.407.869
1 Keuringen
1.1 In welke regio keurt Goedkope Keuring?
Het kantoor van Goedkope Keuring ligt in Roeselare (West-Vlaanderen). Ons werkterrein is echter volledig Vlaanderen (en zelfs Wallonië). Ons personeel woont verspreid over het land en in de meeste gevallen zal er dus een keurder uit uw eigen regio de keuring komen uitvoeren. Hierdoor is de prijs van een keuring in volledig Vlaanderen hetzelfde.
1.2 Ik wil de prijs van een keuring weten
In de categorie alle keuringen, kan u alle prijzen van onze controles die we aanbieden terugvinden. Gebruik het hoofdmenu bovenaan of het submenu links om uw keuze te verfijnen. In deze prijzen is reeds alles inbegrepen (btw, transport, opmaak verslag, opmetingen,...) 
1.3 Ik wil graag een keuring bestellen
Alle bestellingen verlopen steeds via de webshop. Na de bestelling wordt er ten laatste de volgende werkdag contact opgenomen door de planningsdienst. Bij de opmerkingen in het bestelformulier kan je reeds een gewenste voorkeursdatum vermelden. Wij houden hier rekening mee in het mate van het mogelijke.
1.4 Ik wil graag een keuringsdatum voordat ik mijn bestelling plaats
Om onze lage prijzen te kunnen blijven garanderen, is het belangrijk dat onze planning zo optimaal mogelijk wordt gemaakt. Met meer dan 3000 keuringen per maand is het dan ook om praktische redenen niet mogelijk om telefonische bestellingen of opties te aanvaarden. Een keuringsaanvraag is pas definitief wanneer deze geplaatst werd via onze webshop. Na de bestelling wordt er ten laatste de volgende werkdag contact opgenomen door de planningsdienst. Het keuringsmoment wordt steeds per e-mail bevestigd.
2 Betalen
2.1 Hoe kan ik de keuring betalen
Bij besteling krijg je steeds de keuze tussen online betaling bij de bestelling of betaling ter plaatse. Online betalingen gebeuren via het beveiligde kanaal van SEOshop Payments.
2.2 Betaling ter plaatse
Een betaling ter plaatse kan gebeuren met cash geld, maar ook via de mobiele bancontactterminals van onze keurders. Deze laatste vorm van betaling krijgt bij ons de voorkeur, hierbij hoef je zelf ook geen cash geld in huis te halen.
3 Overige
3.1 Ik heb nog een andere vraag
Heb je nog andere vragen, dan kan je contact opnemen met ons via het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina of per e-mail op info@goedkope-keuring.be 
Neem contact op
* Verplichte velden